Προϊοντα

Sweet'N Low


Τα υποκατάστατα ζάχαρης Sweet'N Low δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Εισήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από πενήντα χρόνια και είναι τώρα διαθέσιμο σε περισσότερες από 60 χώρες. Στην Ελλάδα διατίθενται από το 1987 με αποκλειστικό αντιπρόσωπο την Novafood.

Το Sweet‘n Low είναι ιδανικό για δίαιτες λίγων θερμίδων ή για οποιονδήποτε επιθυμεί απλώς να ελαττώσει την ζάχαρη.
Έχει ίδια γεύση με ζάχαρη, είναι εύκολο στη χρήση & διαλύεται αμέσως. Γλυκαίνει ζεστά ή κρύα ροφήματα και μπορεί να συνδυαστεί με δημητριακά ή φρούτα.
Διατίθενται σε φακελάκια των 100 και των 1000 τεμαχίων, σε μορφή stick των 500 τεμαχίων και σε δισκία των 100 τεμαχίων.

 
Brioche Pasquier S.A.


Η γαλλική εταιρία Brioche Pasquier S.A. είναι μια από τις κορυφαίες εδώ και σχεδόν 100 χρόνια στην αυξανόμενη ευρωπαϊκή αυτοκρατορία ψημένων προϊόντων. Η εταιρεία ελέγχει το 40% της γαλλικής αγοράς αρτοσκευασμάτων και είναι παρούσα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ελλάδα, αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την Novafood με τις Φρυγανιές Mini-Toast, σε συσκευασία 24ων πακέτων των 36 τεμαχίων.

 

Meli4you


Το Meli4you αποτελεί μία φυσική γλυκαντική ουσία με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά των οποίων η αξία είναι αδιαμφισβήτητη για τη σύγχρονη διατροφή. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας ανθόμελο με ελαφρύ άρωμα και εκλεκτή γεύση. Το θρεπτικό αυτό φυσικό γλυκαντικό αποτελεί σημαντική πηγή ενέργειας και είναι κατάλληλο για το τσάι ή το γιαούρτι.
Διατίθεται σε συσκευασίες των 100 και 150 διάφανων sticks των 10gr. με κοπτικό συσκευασίας ώστε να ανοίγουν εύκολα, χωρίς να λερώνουν, προσφέροντας ευκολία κατά το σερβίρισμα

Sugar4you


Πρόκειται για Α` Ποιότητας λευκή και ακατέργαστη ζάχαρη είτε σε μορφή sticks των 1000 τεμαχίων καθώς και σε σακιά των 25 ή 50 κιλών.
Ακόμα μπορούμε να παράγουμε για εσάς sticks ζάχαρη με το δικός σας Private label.


Ά Ύλες

Επίσης διαθέτουμε και ποιοτικές πρώτες ύλες για πώληση χονδρικής.

Εκχύλισμα του φυτού Stevia RA98%

Σουκραλόζη
Ερυθριτόλη σε κρυσταλλικούς κόκκους mesh 30-60

 

NOVAFOOD