Η εταιρεια

Η Novafood είναι μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της συσκευασίας και παρασκευής ζάχαρης και γλυκαντικών.

Με περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας, στενή παρακολούθηση όλων των διεθνών τάσεων της αγοράς και της υγιεινής διατροφής, χιλιάδες ευχαριστημένους καταναλωτές και συνεχείς έρευνες των αναγκών τους, για την δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων, η Novafood αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δυναμικότερες εταιρείες στον κλάδο της.

Στις άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα παράγουμε και συσκευάζουμε, με όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και προδιαγραφές ποιότητας τα sticks ζάχαρης, Sugar4you. Επίσης είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδας των πασίγνωστων Αμερικάνικων γλυκαντικών, Sweet `n Low καθώς και των φρυγανιών Pasquier.

Στόχος        

      Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα ώστε να αποτελούμε την πρώτη επιλογή στην αγορά.
Για να το πετύχουμε αυτό, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους επιστήμονες εστιάζοντας πάνω από όλα στην ποιότητα των προϊόντων.
Αξίες        
      Βοηθάμε τους ανθρώπου μας να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με το αίσθημα της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού πορευόμαστε όλοι μαζί.
      Μιας και ανάπτυξη της Novafood αποτελεί τον κοινό στόχο μέσο της ειλικρινούς συνεργασίας και συνδυάζοντας τις ατομικές δεξιότητες του καθενός, δημιουργούμε μια δυνατή ομάδα.
      Όλοι μαζί λειτουργούμε γρήγορα και αποτελεσματικά για να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των καιρών, δημιουργώντας νέες τάσεις για να οδηγούμε τις εξελίξεις.

Προσπαθούμε να διαμορφώνουμε ένα καλύτερο μέλλον τόσο για την εταιρεία μας, όσο και για εσάς που μας προτιμάτε.